събота, 5 ноември 2011 г.

Тийм билдинг

В петък ни беше първият тийм билдинг - събиране с колеги да заздравим отношенията и да помогнем за развитие на груповата динамика. Естествено подходът не беше като по големите книги и много от нещата се решаваха на момента. Първоначалната идея беше да идем на лазерна стрелба и после да ходим на ресторант. Единственото ясно беше лазерната стрелба - тъмен лабиринт, където се стреляме с лазерна пушка и събираме точки (http://www.megazone.co.nz) После се бяхме уговорили да идем на ресторант, без да знаем точно в кой.
От работа си тръгнахме в 16 ч вместо в обичайните 17:30 начело с шефа + осем маймуни. Изпуснахме си рейса и вървяхме пеша до Мегазон. Там се разпределихме в три отбора по трима души, за да можем да имаме повече мишени - така изкарваш точки като среляш по другите отбори. Много интересно. Аз се паднах с момите и съответно отборът ни беше на последно място, защото те милите се бяха свряли в един ъгъл и само стреляха, по който ги нападне, а аз тичах из лабиринта. Все пак се класирах в челната тройка - не ставам за войник.
Всичко свърши за 20тина минути и тъй като беше рано за ресторант, решихме да идем на кръчма. Обиколихме няколко и накрая намерихме една, в която имаше място за всички ни. Там се установихме. Биричка, маргарита, мезе от препечен хляб, хумус, маслини и такива неща. Това също както играта беше за сметка на университета. Приключихме и с това и вече беше станало време за ядене.
Наблизо отседнахме в един индийски ресторант - всички май ядем с удоволствие индийска кухня и там се подлютихме и забавлявахме. Може би така щеше да свърши вечерта, ако на някой не му беше хрумнала идеята да пушим наргиле в една турска дюнерджийница на Куин стрийт.


 Натоварихме се на автобуса, който обикаля по вътрешното колело на града (има 3 специални автобуса - безплатен напред-назад по Куин стрийт; вътрешния линк, който обикаля по по-малък кръг за около 40 мин и външния линк, който обикаля по по-широк кръг за час и 20 може би). Както и да е, объркахме посоката и вместо за 10 мин да стигнем до центъра се кандилкахме около половин час.

Изпушихме три наргилета: ябълка, праскова и ягода, като и жените се включиха и непушачите и аз включително. Беше невероятна вечер. Непременно ще благодаря на шефа на шефа за това, че спонсорира (не малка част) от тази вечер. Наистина беше тим билдинг. Ще трябва някой ден пак да се повтори!

Няма коментари:

Публикуване на коментар